Εφηβεία: Το να είσαι γυναίκα είναι κάτι μοναδικό


Το λοιπόν, είμαι η Μαρία, είμαι έφηβη και λατρεύω αυτό τον κόσμο! Γεννημένη την Άνοιξη, ζω για τα καλοκαίρια και αναπνέω με τους χειμώνες. Δίνω πολύ, αγαπάω πολύ και ονειρεύομαι. Καταφύγιο μου η γραφή και το διάβασμα. Το μότο μου: «Παύεις να υπάρχεις όταν παύεις να ονειρεύεσαι»

Διαβάστε Περισσότερα

Παιδί μου,έπεσα κι έλιωσα μαζί με το χιόνι τη μέρα που φοβήθηκα ξανά πως ίσως σε χάσω.

Δεν ήταν εφιάλτης παρά μόνο μια λέξη σου,μια μικρή αφορμή για να ξαναθυμηθώ τον εφιάλτη.Για να ξαναμετρηθώ με το φόβο. Είσαι τώρα καλά. Καλή και η ζωή μου.

Διαβάστε Περισσότερα

ΟΙ δύσκολοι καιροί γεννούν χαρακτήρες εκρηκτικούς !

Περπατάμε στους δρόμους και βλέπουμε γύρω μας ανθρώπους νευρικούς, έτοιμους για τσακωμό. Οδηγούμε το αυτοκίνητο μας και ξαφνικά εμφανίζεται διαβάτης που προσπαθεί να περάσει απέναντι. Ένας διαβάτης χαμένος συνήθως, με βλέμμα απλανές και σκέψεις μαύρες στο μυαλό του.

Διαβάστε Περισσότερα

Τα γυναικεία θέματα που δεν καταλαβαίνουν οι άντρες...

Γυναίκες! Γυναίιιικες! Άμα ξυπνήσουμε με κέφια μπορούμε να είμαστε τα πιο τέλεια πλάσματα του κόσμου τούτου. Αν πάλι, έρθει η μέρα η στραβή, περαστικά σε όποιον βρεθεί μπροστά μας. Μια μέρα από αυτές, τις δεύτερες, είπαμε να βάλουμε κάτω μερικά από τα θέματα εκείνα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά ως θηλυκά και δε μπορούν να καταλάβουν οι άντρες...

Διαβάστε Περισσότερα

Πως να βρείτε τον εαυτό σας...

Το να πατάμε στα πόδια μας γερά εξαρτάται κυρίως από το πώς έχουμε διαμορφώσει τον εσωτερικό μας κόσμο. Εφόσον έχουμε καταφέρει να είμαστε καλοί φίλοι με τον εαυτό μας και να αγαπάμε αυτό που είμαστε όλα είναι πιθανά .Στην κοινωνία που ζούμε όλα είναι δύσκολα και γιαυτό θα πρέπει να έχουμε δημιουργήσει γερές βάσεις ώστε η προσωπικότητα και το είναι μας να τα φέρνει όλα εις πέρας ή τουλάχιστον να προσπαθoύμε….

Διαβάστε Περισσότερα

Ο παρεξηγημένος φεμινισμός: Τι σημαίνει να είσαι φεμινίστρια το 2016;

Της Ρίας Δρυμούση

Θέτοντας προς σκέψη το θέμα του φεμινισμού δημιουργείται αυτόματα μια σειρά ερωτήσεων για να μπορέσουμε να καταλάβουμε και να επεξηγήσουμε τι πραγματικά είναι,πότε δημιουργήθηκε και από ποιους...

Διαβάστε Περισσότερα

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd