Ξεπέρασε τον Καλοκαιρινό σου έρωτα!

Γύρισες στην πολυτάραχη Αθήνα και κάνεις flashback στο καλοκαίρι σου.


Μήπως ένα όνομα κάνει σβούρες μέσα στο μυαλό σου; Στιγμές μαγικές από ταινία βγαλμένες, με εσένα και αυτόν να τρέχετε σαν παιδιά στη άμμο;
Αχ γλυκιά μου! Πώς την πατάμε εμείς οι single του καλοκαιριού που φεύγουμε με το αίσθημα summer freedom, ξαφνικά να νομίζουμε ότι βρήκαμε τον έναν τον μοναδικό δεν μπορώ να το καταλάβω.
Το story είναι απλό...
Πίνεις ξέγνιαστη με τις φίλες σου το ποτό σας και κανονίζεται τι θα κάνετε το επόμενο πρωί-μεσημέρι, την στιγμή που πέφτει το μάτι σου σε έναν κούκλο τύπο απέναντι, ο οποίος εύχεσαι να έχει έρθει μόνος στο νησί.

Και να το λάθος, μόλις κατέστρεψες τις single διακοπές σου! Συγχαρητήρια.
Τα υπόλοιπα δεν θα τα περιγράψω γιατί είναι πολύ γεμάτα με έρωτα και δεν μπορώ καθόλου! Άσε που θα στα θυμίσω πάλι και θα πάει τζάμπα το άρθρο γιατί αντί να τον ξεχάσεις θα αρχίσεις πάλι την κλάψα.

Άκου να δεις τώρα πως έχει η κατάσταση.


Το ξέρω πως πέρασες ωραία και θα ήθελες να είσαι και το χειμώνα μαζί του, αλλά ξεχνάς κάτι πολύ βασικό ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Είναι πολύ δύσκολο έως σπάνιο να κρατήσουν οι έρωτες του καλοκαιριού γιατί και οι δύο φτιάχνεται μια "σχέση" η οποία δεν έχει καμία βάση στη ζωή και των δύο. Σας πετυχαίνει ξέγνιαστους χωρίς ευθύνες και χωρίς πρόγραμμα.
Πως περιμένεις ξαφνικά να ενταχθείς στην καθημερινότητα κάποιου όταν ουσιαστικά δεν ξέρεις καν ποια είναι αυτή;
Δεν σου έχει τηλεφωνήσει, δεν σου έχει στείλει στο messenger και ξέρεις πολύ καλά ότι έχει γυρίσει. Σκέφτεσαι βέβαια ότι την τελευταία μέρα στο νησί σου τα μάσαγε, οπότε μάλλον τα όνειρα σου πάνε στον πάτο της θάλασσας.

Τα πράγματα είναι απλά και ας σου φαίνονται βουνό, θα τον ξεπεράσεις.
1) Απασχόλησε το κεφάλι σου με ότι άλλο μπορείς (βγες με φίλους).
2)Σβήσε όλες τις φωτογραφίες σας από το κινητό σου. Έχεις ποστάρει αρκετές στο facebook, δεν χρειάζεται να τις έχεις και αλλού και να πέφτεις συνέχεια πάνω τους.
3)Απαγόρευσε στις φίλες σου που ξέρουν να σε ρωτούν το οτιδήποτε για αυτόν.
4)Άρχισε να οργανώνεις το καθημερινό πρόγραμμα του χειμώνα σου, σκεπτόμενη πως είσαι ελεύθερη και έχεις χρόνο μόνο για το εαυτό σου, (έτσι και αφήσεις κενά, μήπως σου πεί ξαφνικά καμιά μέρα να σε δει λέμε τώρα έχασες το παιχνίδι).
5)Κάνε τον unfollow στο facebook για να μην χρειάζεται να βλέπεις που πηγαίνει και με ποιόν.
Τέλος 6)Βγες έξω κουκλίτσα μου να γνωρίσεις κανέναν άλλο που θα θέλει να γεμίσει μαζί σου μήνες ολόκληρους και όχι μερικές μέρες διακοπών.

Ωραία πέρασες δεν διαφωνώ, αλλά τι ψυχή έχουν λίγες μέρες μπροστά στην αιωνιότητα!

Κατερίνα Παναγιωτάκη

Our website is protected by DMC Firewall!