• Αρχική

Τι είναι το «Σύνδρομο του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου»!

Για πάρα πολλούς το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι μια αγαπημένη παράδοση. Όμως η παραμονή του επί μακρόν στο σπίτι συνοδεύεται από ενοχλητικά συμπτώματα, που περιλαμβάνουν από βήχα και φτέρνισμα, μέχρι πυρετό, φαγούρα και σπυράκια.

Διαβάστε Περισσότερα

Δίαιτα χωρίς να χάσεις στήθος: Χάσε κιλά, όχι στήθος!

Πολλές φορές για να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας, να χάσουμε μερικά περιττά κιλά και γενικότερα για να νιώσουμε αυτοπεποίθηση έχοντας ένα πιο αδυνατισμένο σώμα αναγκαζόμαστε να κάνουμε δίαιτα.

Διαβάστε Περισσότερα

Μάθε τη σωστή χρήση των προφυλακτικών !

Οκτώ στους δέκα ανθρώπους που χρησιμοποιούν προφυλακτικό στις ερωτικές επαφές τους κάνουν ένα ή περισσότερα λάθη που αυξάνουν τον κίνδυνο ανεπιθύμητων κυήσεων και σεξουαλικώς μεταδιδομένων νοσημάτων (Sanders, 2012). Για να προστατευθείτε, ακολουθήστε τις εξής συμβουλές:

Διαβάστε Περισσότερα

Ποιος ξηρός καρπός διώχνει τον πονοκέφαλο καλύτερα και από την ασπιρίνη;

Ο πονοκέφαλος είναι το πιο κοινό σύμπτωμα της σύγχρονης εποχής – όλοι οι άνθρωποι στη ζωή τους κάποια στιγμή θα τον νιώσουν. Μπορεί να προκληθεί είτε από το άγχος , την κούραση ή από την σωματική υπερφόρτωση. Και ενώ οι περισσότεροι ασθενείς θεραπεύουν τους πονοκέφαλους με ασπιρίνη, ξεχνούν ότι ένα συνθετικό προϊόν όπως αυτό μπορεί να βλάψει το σώμα. Ευτυχώς η φύση έχει τη λύση και σε αυτή την περίπτωση.

Διαβάστε Περισσότερα

Our website is protected by DMC Firewall!